Logo

Bvb: 20-09-2017
Bvb: 20-09-2017
Selecteer periode

Over Texelagenda

 

 

Texelagenda: alle activiteiten van Texel bij elkaar

Texelagenda biedt een compleet overzicht van de activiteiten op waddeneiland Texel. Zo kunt u bij de voorbereidingen voor uw vakantie en tijdens uw vakantie op Texel zien welke activiteiten of evenementen er op het waddeneiland plaatsvinden.

De activiteiten zijn gerangschikt op categorie; houdt u van strand of juist van fietsen op Texel? Bent u met uw gezin of juist met vrienden? Regent het of schijnt de zon op Texel volop? Via een uitgebreide zoekfunctie krijgt u precies dat overzicht waar u naar op zoek bent.

Texel is een veelzijdig waddeneiland en biedt iedereen tijdens de vakantie een keur aan mogelijkheden. Het landschap tussen dijk en duinen is bij uitstek geschikt om te fietsen, wandelen of cultuur op te snuiven in pittoreske dorpen als Oosterend, Den Hoorn of De Waal. Kilometerslange stranden nodigen in zomer en winter uit voor een duik, zonnebaden of wandeling. In Den Burg of De Koog kunt u winkelen, mensen kijken vanaf het terras of uitgebreid tafelen. Kortom; een geslaagde vakantie begint bij Texelagenda.nl.