Logo

Bvb: 24-01-2018
Bvb: 24-01-2018
Selecteer periode

Jongerencafé Time Out

Jongerencafé Time Out
di, 19/09/2017 - 13:00

 

 

Young 4 Ever - Jongerencafé voor jongeren in het voortgezet onderwijs tot 16.00 uur in 'Time Out'.

Leerlingen van de OSG zijn dit schooljaar elke dinsdagmiddag vrij en daar wordt met het Jongerencafé in jongerencentrum Time Out aan de Wilhelminalaan in Den Burg op ingesprongen. Elke dinsdagmiddag kunnen jongeren van 13.00 tot 16.00 uur terecht. Ook jongeren van ander voortgezet onderwijs zijn volgens Young 4 Ever van harte welkom.

Jongeren kunnen er volgens Young 4 Ever even lekker onder elkaar zijn, het is geen plek waar huiswerk gemaakt hoeft te worden. Wel is er wat te drinken en wat lekkers en kunnen de jongeren een tosti kopen. "We willen zo nu en dan ook thema's met ze gaan behandelen", vertelt Berber Kruger van het jeugd- en jongerenwerk. Time Out is op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond van 19.00 tot 22.00 uur geopend voor jongeren vanaf 10 jaar en op woensdagmiddag van 15.00 – 17.30 uur voor kinderen van 7 jaar en ouder.

Young 4 Ever heeft ook een nieuwe ambulant jongerenwerker (Andrea van Herk) bij wie jongeren terecht kunnen voor coaching. "Ik denk dat het belangrijk is dat jonge mensen, ongeacht wie ze zijn, hun weg weten te vinden. Ik help ze daar graag een stapje bij op weg", aldus Andrea.

Activiteit
Locatie: 
Jongerencentrum Time Out in d' Ouwe ULO aan de Wilhelminalaan.
Reserveren nodig: 
Nee
Contactpersoon: 
Berber Krugers en Andrea van Herk
Kenmerken
Toeristisch: 
Nee
Categorie: 
Gezin
Soort: 
Binnenactiviteit
Dorp: 
Den Burg
Weertype: 
Elk weertype