Logo

z.B. 23-01-2018
z.B. 23-01-2018
Verfügbarkeit prüfen

Themadag 'Crisis is ook een kans'

Themadag 'Crisis is ook een kans'
Fr, 13/10/2017 - 10:00

 

 

Uitnodiging Themadag ‘Crisis is ook een kans’. Een lezing door Marion van den Waardenberg van 10.00 tot 16.00 uur in restaurant Strends End, Oosterend. Welkom vanaf 9.30 uur.

De themadag gaat over Gezondheidsontwikkeling en Levenskwaliteit voor dementerende mensen en hun familie.

Vrijdag 13 oktober houdt Marion van den Waardenberg een bijeenkomst in restaurant Strends End in Oosterend. Iedereen is welkom, belangstellenden, mantelzorgers en ook hun partner die dementeert. Graag wil ik graag mijn kennis en ervaring over thema's als gezondheidsontwikkeling, levenskwaliteit & dementie met u delen.

Vanaf 9.30 uur bent u van harte welkom. Van 10 tot 12 u. wisselen we kennis en ervaringen uit over “wat gezondheidsontwikkeling nu eigenlijk is; hoe ontwikkel je eigen levenskracht?”
Er komen ook mensen aan het woord die bij Marion de training hebben gevolgd, zij delen graag hun persoonlijke ervaringen met u. U kunt vragen stellen zoveel u wilt. Marion en de anderen zullen dan antwoorden vanuit hun ervaring. Zij sluit af met een eenvoudige ontspanningsoefening die u direct in uw dagelijks leven kunt toepassen en profijt van heeft. U bent natuurlijk vrij om daar wel of niet aan mee te doen.
Tussen de middag kunt u gebruikmaken van een lunch tegen een schappelijke prijs terwijl we graag met elkaar doorpraten over de ochtend.
Van 14 tot 16 u. spreekt Marion over haar visie op dementeren vanuit kennis en levenservaring. Ook hier zullen mensen die bij Marion de training hebben gevolgd, hun ervaringen delen. In deze middag kunt u meedoen aan een oefening die het leven met iemand die dementeert lichter maakt, ook al is het moeilijk. Na 16 u. is er nog alle gelegenheid om met ons van gedachten te wisselen.
Wilt u vooraf meer lezen, zie www.gezondheidsontwikkeling.nl
U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee. Overige consumpties zijn voor eigen rekening. De toegang daarentegen is gratis.

Foto: Texelse Courant/ Gerard Timmerman

Aktivität
Ort: 
Restaurant Strends End in Oosterend
Reservierung notwendig: 
Nein
Reservierungsnr.: 
+31 222 365287
Kontaktperson: 
Marion van den Waardenberg
Feature
Touristisch: 
Ja
Kategorie: 
Evenement
Art: 
Aktiv
Ort: 
Oosterend
Wetter: 
Jedes Wetter
Publikum: 
Senioren