Logo

z.B. 24-01-2018
z.B. 24-01-2018
Verfügbarkeit prüfen

Feed Informatie

 

 

kalenderfeed

Wilt u de 4 evenementen van vandaag op uw site? Dat kan. Hiervoor dient u twee dingen te ondernemen:

1) U vraagt een unieke tokenwaarde aan via deze link. Wij sturen u deze z.s.m. op per email. Heeft u een tokenwaarde van de oude site? Dan kunt u deze gewoon gebruiken.
2) U dient een code, met daarin de unieke tokenwaarde in uw site te plaatsen. De code is iets aangepast t.o.v. de oude Texelagendasite. Hierdoor worden servers minder belast en is in het ontwerp direct het texelagenda.nl-logo verwerkt.

Deze code kunt u zelf of door uw systeembeheerder in uw site plaatsen. Dat kan rechtstreeks in content of op moduleposities. Afhankelijk van de techniek waarop uw site gebaseerd is.

begin code---------------------------------------------------------------------
<div id="feed" style="width: 300px;">

<script src="https://www.google.com/jsapi" type="text/javascript"></script>

<script src="http://www.texelagenda.nl/feed/gadget?token=351becaef6b84aa8tree80b860a50fb2d1" type="text/javascript"></script>

</div>

----------------------------------------------------------------------eind code

Toelichting:

-351becaef6b84aa8tree80b860a50fb2d1 : Dit is de unieke tokencode. Deze verschilt per aanvrager. Heeft u geen code dan werkt de feed niet.

-De breedte kunt u aanpassen, echter niet minder dan 200px, omdat anders het logo gedeeltelijk wordt afgebeeld. (width: 300px)

Hierboven ziet u een voorbeeld verwerkt in een site.

Bannersets

Wilt u geen actuele agendapunten, maar wel bijvoorbeeld uw gasten laten zien wat er te doen is op Texel, dan kunt u een verwijzing maken naar Texelagenda met onze banners. Maakt u een link in de afbeelding naar www.texelagenda.nl  Onderstaand treft u diverse formaten aan.

 

 

Texelagenda_banner 336x280px

Texelagenda_banner 2